Bitcoin zweeft rond het teken van $ 19.000 Bitcoin is momenteel weer erg populair bij investeerders: pas onlangs leek het hoogste punt ooit van meer dan $ 19.650 binnen bereik, voordat de prijs opnieuw instortte . Vanwege de hoge populariteit worden er dagelijks talloze transacties uitgevoerd. Een transactie die in november werd uitgevoerd, toont aan dat beleggers de bestelling altijd zorgvuldig moeten controleren: het kostte de belegger meer dan 47.000 dollar. • Bitcoin beweegt zich naar het hoogste punt ooit

• Investeerder betaalt transactiekosten van 47.000 US dollar • Miners profiteren van fouten De meest wijdverspreide cryptovaluta Bitcoin ligt momenteel weer op ieders lippen. Sinds de digitale valuta in maart 2020 met meer dan $ 4.000 tot ongeveer $ 5.000 is gecrasht, en dus zo laag als in april 2019, is de koers sindsdien omhoog gegaan. De stijgende trend heeft zich nu zover ontwikkeld dat het hoogste punt ooit van de cryptocurrency van 2017 bijna weer is bereikt.

Op 15 december 2017 bereikte Bitcoin een waarde van 19.650 US dollar voordat het een jaar durende daling kelderde tot ongeveer 3.000 US dollar. Vandaag beweegt de cryptocurrency zich weer in verschillende sferen: op 24 november 2020 krabbelde het zijn hoogste punt ooit op een prijs van 19.845 US dollar, maar daalde kort daarna weer tot ongeveer 16.300 US dollar. Volgens het huidige tarief betreden steeds meer deelnemers de cryptomarkt en zorgen ze voor een groot aantal transacties. Veel beleggers streven er dan ook naar om zo snel mogelijk te profiteren van de stijgende trend in Bitcoin, waardoor ook koop- en verkooporders te snel worden geplaatst. Op deze manier maakte een Bitcoin-investeerder half november een duur ongeluk. Wilt u investeren in cryptocurrencies? Onze gidsen leggen uit hoe u dit binnen 15 minuten kunt doen:

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *