De service van Börse ARD is uitgeschakeld en komt nu in het nieuws. Blijf onderweg snel en gemakkelijk op de hoogte op de beurs en dergelijke en gebruik de finanzen.net-app om uw watchlists en voorbeeldportefeuilles te maken. Op zoek naar een alternatief nadat de ARD-app op de beurs werd uitgeschakeld? Download dan gratis de finanzen.net-app voor Android of iOS. Deze bieden u:

• Nieuws en koersen over alle effecten – gratis ook in realtime • Marktoverzicht: alle actuele informatie altijd in één oogopslag • Persoonlijke volglijst

• Voorbeeldportefeuilles en – Depots • Individuele pushberichten voor het laatste nieuws, markten, prijzen en individuele waarden en nog veel meer … Neem betere beslissingen voor uw investeringen – met de gratis apps van finanzen.net! Download gratis de finanzen.net iOS-app uit de App Store.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *