De winkelwagen-truc De zogenaamde winkelwagen-truc heeft duizenden mensen bereikt via sociale media en is op deze manier enorm populair geworden. De populariteit van de truc ging zo ver dat de discountgigant Aldi er publiekelijk voor waarschuwt. Iedereen die regelmatig een grote wekelijkse boodschappen doet in de supermarkt kent waarschijnlijk het dilemma met de winkelwagen als er geen geschikte chip of munt is.

Om dit probleem te omzeilen, gebruiken sommige consumenten de zogenaamde winkelwagentruc die al een tijdje op sociale media circuleert. Om ervoor te zorgen dat de winkelwagen zonder conventionele middelen kan worden ontgrendeld, moet volgens de truc een sleutel ervoor zorgen dat de winkelwagen wordt ontkoppeld. In dit geval wordt de sleutel met het ronde kopstuk – die idealiter de afmetingen van een muntstuk zou moeten hebben – in de daarvoor bestemde gleuf op de winkelwagen voor chips en munten geschoven. Idealiter zou nu het vergrendelingsmechanisme van de winkelwagen moeten worden opgetild. Het bericht dat deze truc laat zien, is in zeer korte tijd duizenden keren bekeken. Vanwege de toenemende populariteit van de truc, sprak Aldi in het openbaar en waarschuwt voor de truc met de sleutel.

Een woordvoerder van het bedrijf van de discounter-keten reageerde als volgt op Yahoo Lifestyle: “We raden onze klanten aan munten of Aldi-winkelchips te blijven gebruiken om hun winkelwagentjes te ontgrendelen. Andere voorwerpen kunnen vastlopen of beschadigd raken.” Als je te vaak een muntje of een chip voor de winkelwagen vergeet, heeft Aldi een oplossing klaarliggen. “Onze winkelchips zijn voor 99 cent verkrijgbaar bij de kassa. En wat nog leuker is: ze kunnen als sleutelhanger worden gedragen zodat je ze thuis nooit meer vergeet”, adviseert de Aldi-woordvoerder. Henry Ely / finanzen.net redactie

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *