Als u hier bent, vraagt u zich waarschijnlijk af, “wat zijn project management tools?”

Projectmanagement tools zijn hulpmiddelen om een individu of team te helpen om het werk effectief te organiseren en projecten en taken te beheren. De term verwijst meestal naar project management software die u online kunt kopen of zelfs gratis kunt gebruiken.

Gebruik van project management tools

Ondanks de naam, zijn project management tools niet alleen voor project managers. Project management tools zijn volledig flexibel gemaakt, zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van teams van verschillende grootte en met verschillende doelen.

Wat zijn enkele kenmerken van Project Management Tools?


Project management tools worden meestal gedefinieerd door de verschillende aangeboden functies. Ze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Planning – Met projectmanagementtools kunt u werk op één plek plannen en delegeren, met taken, subtaken, mappen, sjablonen, workflows en kalenders.
  • Samenwerking – E-mail is niet langer de enige vorm van communicatie. Gebruik projectmanagementtools om taken toe te wijzen, opmerkingen toe te voegen, dashboards te organiseren, en voor drukproeven en goedkeuringen.
  • Documentatie – Voorkom ontbrekende bestanden met functies voor bestandsbeheer: bewerken, versiebeheer en opslag van alle bestanden.
  • Evaluatie – Volg en beoordeel productiviteit en groei door middel van resource management & rapportage
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *