De belangstelling voor duurzame beddengoed neemt toe. Er zijn steeds meer aanbieders waardoor het lastig wordt om een keuze te maken. Hoe worden deze producten geproduceerd en hoe weet ik of deze producten werkelijk duurzaam zijn geproduceerd? En waar vind ik een perfect wit dekbedovertrek?

Mijn zoektocht:

Aangezien ik van een rustige slaapkamer houd wil ik graag een rustig dekbedovertrek, waarbij ik een luxe hotelgevoel heb. Dit was het beginpunt van mijn zoektocht. Daarnaast vind ik het leuk om bij een startende organisatie te shoppen die helder en duidelijk communiceert waar de producten vandaan komen en hoe ze geproduceerd worden. De kwaliteit van het product is natuurlijk essentieel. Na meerdere website te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk terecht bij Schering & Inslag.

Nu, drie weken later geniet ik elke nacht van mijn nieuwe dekbedovertrek. Het product is heerlijk zacht en geeft mij elke keer een hotelbeleving. Ik ben dan ook zeer tevreden!

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *