Het geven van cadeaus op het werk kan lastig zijn. Sommige werknemers vinden het leuk om cadeaus te krijgen rond de feestdagen, terwijl anderen denken dat het geldverspilling is. Voor degenen die in de eerste categorie vallen en op zoek zijn naar cadeau-ideeën voor hun collega’s, zijn hier enkele duurzame opties die ze ook echt zullen gebruiken. Deze groene bureau-accessoires komen het hele jaar door van pas en helpen afval te verminderen. Door te investeren in cadeau’s die duurzaam of herbruikbaar zijn, zullen er veel minder wegwerp versies worden gebruikt. Deze cadeaus zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor werknemers, maar kunnen ook een leuk zijn voor ontvangers die zich bezighouden met duurzaamheid. 

We hebben een paar leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. 

Een milieuvriendelijke rugzak

Een klassieke rugzak is een uitstekend cadeau voor iedereen, je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie schoudertas. Een duurzame en goed ontworpen rugzak is om een paar redenen een milieuvriendelijk geschenk. Ten eerste, is het gemaakt van stof van een hoge kwaliteit die jarenlang meegaat. Ten tweede zijn dit soort rugzakken gemaakt van duurzame en ethische materialen zoals organisch katoen, gerecycled polyester en gerecycled rubber. Ze worden ook ethisch gemaakt door arbeiders die een leefbaar loon krijgen en voordelen zoals ziekteverlof en pensioenplannen. Dit een cadeau wat dagelijks door werknemers gebruikt kan worden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het logo van het bedrijf op de rugzakken te laten drukken!

Herbruikbare bidons

Een ander leuk idee is om een bidon cadeau te doen. Dit is een erg praktisch cadeau en kan ervoor zorgen dat werknemers meer gaan drinken. Gehydrateerd blijven is van groot belang. Daarnaast kan het de vuile vaat ook in grote mate beperken, omdat werknemers niet steeds een nieuw glas zullen pakken. En natuurlijk kunnen bidons ook buiten werktijden gebruikt worden. Bidons bedrukken met een logo is ook mogelijk. Voor deze service kun je terecht bij Promofit

Een bamboe pen en potlood set

Een eenvoudige pennen- en potloden set is een geweldig cadeau-idee voor elk bureau, of het nu van een manager is of van een stagiair. Een set pennen en potloden van bamboe is een duurzamere optie dan wanneer ze van plastic gemaakt zijn. Pennen en potloden worden te allen tijde in een werkveld gebruikt. Dit is dan ook een zeer duurzaam en praktisch cadeau wat veel gebruikt zal worden.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *